BACK ON TRACK!

Personal training Voeding Gedrag mindset Just Personal Fit App

quote-blog

Goedemiddag fitties, daar ben ik weer na heel veel kilo’s snoepgoed, chocolade, burgers en chips. Aan de ene kant had mijn lichaam het ‘nodig’ en gunde ik het mijzelf, omdat ik dat maanden niet had gedaan. Chocolade come to me baby. Het trainen heb ik wel gewoon gedaan hoor , dat zou ik NOOIT loslaten , de cardio daar in tegen had ik ook niet meer gedaan , ja dan ga je wel verschil zien na een week toch? 

En inderdaad . Ik moet zeggen ; ik heb ervan genoten van al het lekkers en even niet denken aan macros , maar mijn buik voelde zich er niet echt goed bij . Ik kan blijven eten , en dat is nou juist het probleem , hebben we het weer over het stukje BALANS.

Toevallig ga ik donderdag naar de dokter voor mijn darmen, want denk dat ik allergisch ben voor iets van voeding , en ik wil nu wel erg graag weten wat het is want ook nu ik gewoon weer gezond eet en in mijn cut periode zat houd ik hier ook gewoon erg last van . Dus daar zal ik jullie van op de hoogte houden wat daar uitkomt ! Als nog iemand meer last heeft van zijn darmen , let me know ! Ik heb al wel veel producten ontdekt waar ik minder goed tegen kan en wat mijn darmen wel aankunnen.

Vervolgens heb ik natuurlijk vanaf maandag de draad weer opgepakt. Ik stond het weekend in de douche, keek naar mijn benen en dacht dit gaat even iets de verkeerde kant op ! ( en nee dit is niet overdreven , het zet bij mij meteen erg snel aan op de benen omdat ik nu eenmaal heupen en billen heb ). En toen kwam weer het gevoel dat ik zo ook niet blij ben met mijn lichaam . Maar toen ik mijn sixpack begon te zien waar ik altijd van DROOMDE was ik ook niet blij , terwijl ik dat altijd had gedacht . Als ik dat droom lichaam zou hebben zou alles perfect zijn . NOT ! 

En why NOT ? Omdat again alles met balans te maken heeft.  Balans wordt denk ik mijn nieuwe woord van 2017 haha . Maar ik ging dus van het ene uiterste in het andere uiterste. Van extreem laag in macros naar misschien wel 5000 calorieën op een dag eten door al dat junkfood. Nu weet ik wel een week later dat als je evenwichtig eet , wat ik hiervoor altijd heb gedaan het beste voor mij werkt . Ik eet doordeweeks gewoon via schema en in het weekend plan ik gewoon weer een cheatday waar ik lekker met mijn sugar cravings verderga . En ook al is het dan 1 dag in het weekend meer dat je ook een etentje hebt , vroeger zou ik daar in paniek van raken en het afbellen . En nu ? Gezellig ! Laat dat etentje maar komen .

Het enige wat ik nog moet leren is dat het niet altijd alles of niet is , met het eten dan haha. Ik kan best 1 oreo koekje en niet een heel pak naar binnen werken. Maar dat moet ik nog leren , dat zit erin maar dat gaat vanzelf weer weg , ik weet het ! Ik zit nu by the way weer lekker s’ochtends te cardio’en en ik voel mij er SUPER goed bij . Evenwichtig eten doordeweeks en in het weekend lekker SUSHIIIIIIIII ! 

Have a nice day fitties en tot de volgende weer xxx