De beste investering die ik OOIT heb gedaan!

Personal training Voeding Gedrag mindset Just Personal Fit App

Even een verhaaltje over mijzelf wat misschien ook een aantal mensen niet weten.

Ik denk velen van jullie wel na het zien van mijn transformatie foto , zal hem hieronder nog eens linken.

Ik heb altijd gezegd ik HAAT sporten en dan vooral fitness . In een sportschool vol brede billies of afgetrainde lijven voelde ik mij niet echt gemakkelijk. Ook wist ik helemaal niet hoe ik iets moest doen qua houding, oefeningen maar ook geen weet van welke voeding nu juist wel of niet?

Totdat ik de stap heb gezet doordat ik 15 kg was aangekomen en op het strand niet meer in bikini wilde ( nu 3 jaar geleden ) . Toen ben ik met een personal trainer gaan sporten. Na wikken en wegen toch maar gedaan en ik moet zeggen dat meteen de eerste keer al leuk was . ( week geleden nog toen haatte ik sporten oké maar het was toch best wel chill, vooral het gevoel erna ).

Doordat ik die stap heb gezet ben ik nu een totaal ander mens . Fysiek maar zeker mentaal! als ik dat niet had gedaan weet ik bijna zeker dat ik weer was teruggevallen in mijn oude patroon.

Hoeveel diëten ik wel niet heb gevolgd ( begon op mijn 16de er al mee ) . En dan had ik weer eens het voornemen om nu vanaf maandag ECHT te gaan beginnen . Yeah right ! Niet dus

De beste investering in mijzelf!

Oké ja het kost geld, een personal trainer. Dat weet iedereen wel . Maar ik zal ook altijd tegen mijn klanten en tegen iedereen zeggen ; dat is de beste investering in mijzelf ooit geweest . En dat pakt niemand mij meer af !

Je kunt een dure tas bij Louis Vuitton kopen , of een horloge of elk weekend opstap gaan. Dat kost handenvol geld , maar als jij met je lichaam niet gelukkig bent kun je van alles doen en kopen maar daar word je uiteindeljk alleen maar ongelukkiger van.

Het falen kende ik nu wel , nu wou ik er gewoon echt voor gaan ! En dat is mij gelukt, wel met bloed zweet en tranen af en toe, maar ik ben nu wel een persoon geworden die stevig in haar schoenen staat . Die van haar passie haar werk heeft gemaakt!

Wat ik er nog wel bij wil zeggen en wat voor mij ook de reden is waarom ik  gestart ben met het bedrijf. Het aller allerbelangrijkste is, is dat je naast je training en voeding ook mental coaching krijgt. Die knop bovenin moet om , en dat gaat niet in 1 week maar daar steun ik je in zodat je daarna op je eigen benen kunt staan en je die mindset en je lifestyle hebt omgedraaid tot een lifestyle waar jij lekker in je vel zit en weer kunt genieten zonder dat jij je schuldig hoeft te voelen !

One day , or day one ?

Vragen ? Stuur me vrijblijvend een berichtje !

Justine +316-20327968
info@justpersonalfit.com