Detoxen, supplementen, shakes , extra vetverbrandende middelen, wat moet je doen?

Personal training Voeding Gedrag mindset Just Personal Fit App

We worden door social media zo verschrikkelijk gek gemaakt door wat we nu weer zouden moeten nemen om die vetrolletjes kwijt te raken, welke detox thee je moet nemen want daar krijg je een super shape van, of koolhydraten mijden want Daar worden we pas dik van. En van suiker ga je dood. Vooral over voeding weet iedereen het beter en het klopt dat elk dieet werkt ja, ( voor even maar dan) maar niet omdat het koolhydraat of vetarm is of weet ik veel wat voor geks ze elke keer weer verzinnen. Nee dames en heren, EEN DIEET WERKT OMDAT JE MINDER CALORIEËN BINNENKRIJGT DAN DAT JE VERBRUIKT. dus knoop dit voor eens en altijd in je oren!!!

Het heeft totaal geen zin om individuele producten op te hemelen of juist te verbannen. Producten bij elkaar vormen het voedingspatroon. Er bestaan geen goede of slechte of gezonde en ongezonde voeding. En ook geen producten die je dik maken of die ervoor zorgen dat je afvalt.

Jouw lichaam denkt helemaal niet in producten. Het weet dus niet of jij een mars naar binnenwerkt of een eiwitreep. Natuurlijk bevatten sommige producten meer voedingsstoffen dan de ander en kun je daar langer op teren, maar je hoeft dus niet producten uit te sluiten omdat je daar van zou aankomen , want het gaat simpelweg om je totale calorie behoefte.

Je kunt dus gewoon blijven genieten van je ben&jerry cookie dough of je hamburger met frietjes…..mits je onder jouw kcal behoefte zit. Keuzes maken dus.

Conclusie

Maak jezelf niet gek door wat er nu weer wordt gezegd door ene of andere gezondheidswetenschapper uit Amerika die schreeuwt dat suiker vergif is en je koolhydraten moet vermijden. ( sorry als ik hier iemand mee beschuldig ) zolang jij onder jouw caloriebehoefte eet, val je af, zit je erboven, kom je aan, simple as that! Er zijn ook geen producten op zich die heilzaam werken voor je, het gaat om het totale voedingspatroon. Ik leer mijn klanten dat je niet op een dieet hoeft, maar je doelen kunt behalen en te genieten. En ik blijf het zeggen; consistentie is de sleutel tot succes……

Op naar de beste versie van jezelf!

Justine +316-20327968
info@justpersonalfit.com