Niet denken, maar doen!

Personal training Voeding Gedrag mindset Just Personal Fit App

Doorpakken na elke tegenslag

Ik wil het wel, maar ik kan het niet

Ik heb er geen tijd voor

Ik heb het veel te druk met werk en de kinderen

STOP!

Herken jij je in bovenstaande ? 

Dan moet jij je afvragen of je jij het wel echt wilt. 1 ding is zeker, iedereen kan het en geen tijd ervoor hebben is excuus. Je kan van de 24 uur echt wel een uurtje tijd vrijmaken om aan jezelf te gaan werken ( sporten, mealpreppen etc) als jij iets wilt dan gaat het zeker wel lukken. Het heeft alleen wel wat tijd nodig. Je werkt aan iets wat je misschien al jaren zo hebt en dan kun je niet verwachtend dat je in 4 weken je doel bereikt.

Nee, ik probeer je hierboven niet naar beneden te halen of te demotiveren. Maar juist om je te laten inzien dat heel veel mensen zo praten. Terwijl er tal van mensen zijn die een mega druk leven hebben. 6 dagen per week werken, ploegendiensten, ook moe zijn en het druk hebben maar die wel alles eraan doen om hun resultaat te behalen en er ook de TIJD voor nemen, omdat je het simpelweg als prioriteit zet. Het is niet altijd even makkelijk nee, en er zijn een tal van verleidingen die in deze wereld op je pad gaan komen, maar juist met vallen en opstaan behaal je je uiteindelijke doel. En jij omdat jij een keer hebt doorgezet, probeer eens niet niet de makkelijke weg te nemen.

Consistentie is de sleutel tot succes

Ik blijf het zeggen tegen mijn klanten. Consistentie is de sleutel tot succes. Je bent bezig met een project en hoe mooi is het om daar met subdoelen te werken naar jouw uiteindelijke doel. Probeer daarom ook doelen op te stellen voor jezelf, wel realistische uiteraard!

Consistentie met je eten invoeren ( als dat nodig is voor jouw doel) , consistent 3 x per week sporten, je maaltijden voorbereiden etc. Dat zijn belangrijke dingen om te meten hoe het met je voortgang gaat. Probeer hier dus voor jezelf een systeem in te maken ( plan het in je agenda makkelijk voor jezelf ) dat je dit dus bewust blijft doen, en dan ga je zeker resultaat boeken!

Heb jij moeite met bovenstaande, wil jij er nu deze zomer voor gaan en je zelfverzekerder voelen, net die laatste kilo’s eraf, of gewoonweg strakker worden, of aankomen in spiermassa ? investeer in jezelf, want de rest van je leven zal je het toch echt met jezelf moeten doen. Het is nu tijd voor actie!

Lees hier het verhaal van Personal trainer Justine –> http://justpersonalfit.com/lifestyle/persoonlijke-verhaal-en-op-naar-beste-versie/

Transformatie Justine

Eenmalige actie —> Try out les van €50 naar €15.

Trainingen worden bij club Pellikaan in Goirle gegeven of in mijn eigen gym: Just Personal Fit in Poppel.

Ik geef ook personal training aan huis.

Morgen wens je dat je vandaag begonnen was……

Liefs, Justine.

Justine +316-20327968
info@justpersonalfit.com