Mealpreppen en inspiratie…..

Personal training Voeding Gedrag mindset Just Personal Fit App

Wat ik heel vaak te horen krijg van klanten is ; wat moet ik nu toch weer eten? Die kip, rijst en broccoli komt m’n neus uit. Maar ik weet niet wat. Ik ben sowieso van plan om een recepten e-book te maken, maar dat vergt veel tijd. Ik ben ermee bezig, maar hieronder al vast recepten die en erg gezond zijn, lekker en macro proof !

Mealpreppen

Ik neem aan dat iedereen weet wat mealpreppen is, maar even voor de duidelijkheid ; je maaltijden voorbereiden voor een aantal dagen en die in bakjes stoppen zodat als je een dagje weg bent of aan het werk, heb jij je juiste voeding bij je en kan je dus nooit zeggen dat je niks te eten had en daarom de ‘fout’ in zou kunnen gaan. Ik deed dit altijd in mijn periode richting de wedstrijd, maar dan was het wel een beetje saai. Nu doe ik het wel weer, maar dan wel variërend genoeg. Voeding is er om je cellen in je lichaam te voeden, en dat doe je door te variëren.

Je hebt en 1 geen excuus meer om te zeggen dat je niks bij je hebt, geen tijd ervoor hebt (want ze zijn al gemaakt) en je hoeft ook geen eten weg te gooien! Je maakt s’avonds wat meer en je doet het in een bakje voor de volgende dag. Simpeler kan niet toch?!

Hieronder een aantal mealprep inspiraties / je kunt de pagina vinden op Instagram @fitwomeneat

Ik ben benieuwd welke jullie het lekkerst vinden. Heb je nog vragen over voeding, training, coaching? Weet je niet precies wat je nu moet eten en wat je doet wel goed is, of heb je gewoon een stok achter de deur nodig? We weten nu inmiddels wel dat het 80% voeding is, en de rest bewegen. Dus heb je vragen, neem gerust contact op.

Ik geef Personal Training bij Club Pellikaan in Goirle, PT in mijn eigen Just Personal Fit Gym in Poppel en ik geef ook PT aan huis.

ONE DAY, OR DAY ONE?!

Justine +316-20327968
info@justpersonalfit.com