MOTIVATIE& STEL REALISTISCHE DOELEN

Personal training Voeding Gedrag mindset Just Personal Fit App

Ja maarrrrr, dat zeggen we als mensen allemaal erg vaak. Niet snel tevreden ! En dat is ook niet erg, alleen is het wel belangrijk om te kijken naar waar je vandaan komt.
Hoeveel heb je nu bereikt? Ben je ontevreden omdat je maar 2 ons bent afgevallen ? Hoezo? Gewicht is zwaartekracht, het is een cijfertje. Dat cijfertje kan per dag wel 2 kilo veranderen( door stress,hormonen,vocht, niet naar de toilet geweest etc. ) Ga jij nu echt je hele dag laten verpesten door dat cijfertje , nee toch?! Wij hebben het zelf ook hoor, nu ik dit schrijf herken ik mij hier ook in. Maar probeer er niet in te blijven hangen en ga niet elke dag op die weegschaal. Weeg 1 x per week, en maak 1 x per 4 weken foto’s van jezelf. Je ziet jezelf elke dag, dus verschil ga jij zelf niet zien terwijl jij waarschijnlijk zeker verschil hebt gemaakt.

Stel realistische doelen

Nee, jij gaat jouw droomlichaam niet krijgen in een maand, ook niet 3 of 6 ( ligt er natuurlijk helemaal aan wat jij zelf wilt bereiken ) maar het is helaas geen quick fix. En nee ook geen koolhydraatarm, vetarm of detox kuurtje die daar tegenop kan. Jouw lichaam is een mooi bouw project , je cellen moet je voeden, niet uithongeren. Neem zoveel mogelijk onbewerkte producten 80% en de overige 20% kies je iets waar jij op datmoment wel gelukkig van wordt. Of dat nu iets minder gezond(of voedzaam) is, tja prima. Wij willen dat klanten hun doelen gaan behalen op lange termijn, en dat werkt niet als je al die producten gaat uitsluiten.

Probeer ook een realistisch doel te stellen voor jezelf. Je hebt meestal een lange termijn doel maar juist die korte termijn doelen per week helpen jou naar jouw uiteindelijke doel. Focus dus ook meer op de korte termijn doelen, 1 omdat je die beter volhoudt en het klinkt niet zo ver weg. Als laatste wil ik nog zeggen: geniet van het proces, en kijk altijd naar waar je vandaan komt.