Nieuwe plannen & bedrijfsfitness!

Personal training Voeding Gedrag mindset Just Personal Fit App

health

Yes we are back! Heerlijk op vakantie geweest en lekker na kunnen denken wat wij nu precies samen willen doen, lekker kunnen brainstormen etc.

En we weten het precies, onze passie nagaan, mensen coachen, inspireren, motiveren en vooral een lifestyle verandering overbrengen bij onze cliënten.

Uit onze eigen ervaring weten wij allebei dat het niet altijd even makkelijk is om iets te bereiken. Bij mij Justine is het op gewicht blijven en die balans hebben qua voeding, is het bij Tim juist veel eten (erg) veel en zorgen dat hij niet afvalt. Zo heeft ieder zijn eigen doel, en daar kunnen wij erg goed op inspelen!

Wat doen wij nu al en wat gaan wij nog meer doen?

Personal training dat geven wij natuurlijk al even, wij geven het op locatie bij jou thuis of op onze eigen locatie. Hoe fijn is het dat wij gewoon bij jullie op locatie komen, je hoeft nergens naartoe, wij brengen al onze spullen mee!

Small group trainingen en bootcamp verzorgen wij ook, op verschillende locaties rondom Goirle, Poppel, Weelde, Ravels, Oud-turnhout. Dus mocht je geïnteresseerd zijn? stuur ons gewoon een berichtje.

What’s new?

Bedrijfsfitness, en waarom nu juist dit ? Niet het ‘gewone’ bedrijfsfitness dat de werknemers in een sportschool in de buurt met korting kunnen trainen, nee hier geloven wij zelf niet zo in dat dit nou het succes is.

Wij willen juist maat begeleiding gaan bieden aan de werknemers. Denk hierbij aan small group trainingen verzorgen bij het bedrijf zelf op de werkvloer, of als het weer goed is lekker buiten op het terrein. Maar dit kan ook zijn dat sommige werknemers personal training van ons willen op onze eigen locatie, of voedingsadviezen, mental coaching, alles is hierin mogelijk! Daarnaast kunnen wij ook personeelsuitjes verzorgen op verschillende locaties.

Waarom gaan wij dit doen?

Omdat wij zelf heel erg merken in de omgeving en wat ook wetenschappelijk bewezen is, dat het ziekteverzuim erg hoog ligt de laatste jaren in Nederland. Dit komt door mensen die kampen met een burnout, obesitas, ongezond leven en nog veel meer andere factoren.

Door mensen te laten sporten heeft alleen maar voordelen. Ze voelen zich fitter, zullen zich minder snel ziek melden. Ook het percentage obesitas zal omlaag gaan, en we willen niet zeggen dat je door sporten een burnout kunt voorkomen, maar het kan zeker bijdragen aan het herstel ervan, en sporten als een uitlaatklep te zien.

Kortom, wij bieden dus trainingen aan de werknemers die dit uiteraard willen, dit kan van een 1-op-1 training zijn tot en met een bootcamp buiten. Het is dus goed voor de werknemers zelf maar zeker ook voor de werkgevers.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden of een eigen bedrijf en interesse om een keer met ons in gesprek te gaan? Mail ons gerust naar jtpersonalfit@gmail.com