Nu ga jij wel het gewenste resultaat behalen!

Personal training Voeding Gedrag mindset Just Personal Fit App

Wil je afvallen maar moeilijk om een dieet vol te houden? Bij ons ga je je doelen wel behalen en niet op een streng dieet, lees snel verder….

 

Heb jij moeite met het volhouden van een dieet of wil jij je levensstijl aanpassen maar heb je je doelen nog niet bereikt? Bij JT Personal Fit geven wij niet alleen personal training, maar gaan we vooral kijken naar de mindset die wij kunnen creëren zodat je in eerste instantie je doelen gaat behalen, maar daarnaast ook voor heel je leven je levensstijl zodanig kan aanpassen dat je het je hele leven kunt volhouden. Wij werken niet met een dieet of een wondermiddel die je in kunt nemen (helaas, was het maar waar dat die zouden bestaan) maar gewoon met verantwoorde keuzes en de juiste balans in voeding en training en dan verzekeren wij dat het je deze keer WEL gaat lukken en je wel blij bent met de resultaten die je hebt behaald.

 

Je hoeft ook geen honger te lijden of alleen maar superfoods te eten. Wij werken met het 80/20 model. 80% van je calorie inname haal je uit voedzame producten zoals groente/fruit/vlees/vis/noten oftewel onbewerkte producten en 20% haal je uit de minder voedzame producten zoals een koekje/taartje/alcohol en waar jij op dat moment zin in hebt. Als je jezelf alles gaat verbieden is het logisch dat je snel afvalt, maar het is niet iets om altijd vol te houden. Daarom is het vaak zo dat je begint met een ‘dieet’ en daarna nog zwaarder bent dan voorheen, het zogenaamde jojo effect.

 

Als je jezelf toelaat om alles met mate te eten en daarin die balans kan vinden, dan ga jij een levensstijl creëren waar jij tevreden mee bent op fysiek vlak omdat je je weer prettig voelt op het strand, of omdat je je gewoonweg fitter voelt, maar ook zeker op mentaal vlak omdat jij nu bewust keuzes voor jezelf kunt maken die jou helpen naar een evenwichtige lifestyle.

 

24/7 begeleiding, hoe dan!?

Door middel van onze app die je makkelijk kunt downloaden op je telefoon, houden wij 24/7 contact en kunnen wij je optimaal helpen door middel van de trainingen die erin staan, maar ook de voeding kun je hierin invullen. Heb je een rotdag of snap je iets niet helemaal? Geen probleem, via de chatfunctie kun je makkelijk contact opnemen met je coach.

 

Geen zin om naar de sportschool te gaan?

Dat is ook allemaal geen probleem. Wij geven ook personal training aan huis. Wij komen naar je toe met al onze benodigdheden, belangrijk wel dat er voldoende ruimte is om de oefeningen uit te voeren zoals in de tuin of binnen in een ruimte. Heb je al een eigen home gym dan is dat natuurlijk helemaal perfect voor ons.

 

Conclusie

Onze missie is om jou te helpen je doelen te realiseren op fysiek en mentaal vlak. Ons doel is om de beste versie van jezelf uit je te halen, en samen te werken om jouw doelen te realiseren. Om er voor te zorgen dat jij bent wie je wil zijn.

Ben jij klaar voor een leven dat in het teken staat van mind,body en health? Twijfel niet en stuur ons een berichtje naar info@jtpersonalfit.com