REAL TALK

Personal training Voeding Gedrag mindset Just Personal Fit App

links zomer 2013- rechts 2017

Hoe houd je het toch vol? Eet jij dan nooit iets ‘ongezonds’? ja maar jij sport elke dag….. 

Het antwoord op bovenstaande vragen? Nee ik sport zeker niet elke dag, afgelopen maanden zelfs bar weinig (gebrek een motivatie, blessures, tijd etc) ik eet zeker niet altijd ‘gezond’ en heb weleens last van (vr)eetbuien, en mijn lichaam is de afgelopen jaren behoorlijk geschommeld van 11 weken voor een bikinifitness wedstrijd naar 10 kg eraan komen met een ongezonde relatie met voeding. Veel mensen zien alleen het plaatje op instagram, de selfies in perfecte houdingen, de healthy meals op insta, het perfecte leventje. Maar niets is minder waar. Wat ik belangrijk vind voor mijzelf en wat ik ook altijd aan mijn klanten mee geef, is dat jouw doel behalen altijd ups en downs heeft, de ene heeft dat meer dan een ander. 

Het aller aller belangrijkste is dat als je een mindere periode hebt met je trainingen en je voeding, dat je het maar weer herpakt. Dat je plezier en lol erin hebt. Heb je een hekel aan krachttraining, doe het dan niet, zoek iets wat je wel leuk vindt. Een streng dieet houdt gewoonweg niemand vol, je moet iets doen wat je je hele leven lang kunt volhouden. Wat jou gelukkig maakt! 

De foto’s van de fitchicks op insta met een sixpack en mooie ronde billen, is voor veel mensen niet reëel, en zij zien er ook niet heel het jaar er zo uit. Kijk naar jezelf wat jij wilt behalen, kijk niet naar anderen. Schrijf je doelen op, korte en lange termijn, zoek wellicht iemand die je erbij kan helpen (zo hebben wij soms ook een coach nodig) en ga ervoor! Op naar de beste versie van jezelf.

En wat ga ik doen? Zorgen dat ik weer lekker 4/5 dagen in de gym te vinden ben, dat ik het leuk vindt om te doen, dat mijn voeding op orde is volgens de 80/20 regel en genieten van mijn lieve vrienden en familie.

links 2013- rechts 2019