Slanker dan voor mijn zwangerschap

Personal training Voeding Gedrag mindset Just Personal Fit App


Bijna een jaar na de geboorte van onze dochter was ik nog steeds niet op mijn pre-zwangerschapsgewicht. Met name de extra kilo’s rondom de buik, taille, billen en heupen zaten mij dwars. Ondanks verwoede pogingen in de sportschool, sloeg de weegschaal nog steeds de verkeerde kant uit.Kortom: weg met de frustratie en kilo’s en tijd voor actie.Samen met Justine heb ik gekeken wat een realistische doelstelling was: streven naar een gezond gewicht en een goed gevoel over mijn eigen lichaam stonden daarbij centraal.Daarbij lag de focus op het verlies in cm’s en niet op gewicht. Aangezien ik geen overgewicht had, hoefden er ook niet heel veel kilo’s eraf.

Het begin was het mentaal zwaar en vereiste het echt doorzettingsvermogen, omdat het voor mijn gevoel langzaam ging. Terecht merkte Justine dan op “dat de extra kilo’s die het afgelopen jaar  waren gekomen er dus ook niet binnen een week af zouden zijn”. Even reality check dus.. maar wel een motiverende! Justine heeft me goed begeleid in het aanpassen van mijn voedingspatroon wat heeft geleid tot uiteindelijk een verlies van 30,5 cm in omtrek en een gewichtsverlies van 5 kilo!! Met 1,78 m weeg ik nu 66,5 kilo en heb ik een gezond vetpercentage. Door het trainen met Justine is mijn lichaam strakker geworden en ben ik erachter gekomen dat krachttraining hartstikke leuk en effectief is. Juist de oefeningen met de bal op de mat oefen ik nu zelfstandig. Mijn traject met Justine zit er na een half jaar op met als resultaat dat ik zelfs 1,5 kilo lichter ben dan voordat ik zwanger werd. Justine is een betrokken personal trainer met duidelijk een oog voor mens en doel. Ze adviseert en motiveert waar nodig en laat je zien dat je trots op jezelf mag zijn! Justine enorm bedankt voor jouw hulp en support! 

Personal trainer Justine is gespecialiseerd in het geven van postnataal fitness. Ben jij dus zwanger of ben je net bevallen en wil jij graag begeleiding hierin? Ik geef les op de locaties: Club Pellikaan Goirle en Just Personal Fit Gym in Poppel.