UITSTELLEN?

Personal training Voeding Gedrag mindset Just Personal Fit App

quote-4

Zo fitties , ik had eigenlijk een heel andere blog voor jullie , de 10 weeks out blog . En die was voor jullie waarschijnlijk leuk om te lezen omdat er erg veel gebeurd is in de afgelopen week . Een week vol met honger ,  geen energie , geen concentratie , chagrijnig zijn en weinig slaap . ( sorry voor deze negatieve zin haha maar het is niet anders ) . Ik begon echt s ‘avonds te malen van hoe kan dit nou , nog 10 weeks out en al zo veel hiermee bezig zijn ? Oké we wisten dat het zwaar zou worden maar de laatste paar weken is dat logisch omdat je op een erg laat vetpercentage zit , eet al weken geen cheats etc . Maar NU AL ? Ik begon me steeds slechter te voelen en ik begon na te denken , moet ik dit nog 10 weken volhouden ? En daar gaat het niet eens zo om hoor , dat lukt wel . Maar toen kwam Tim vrijdag avond thuis en die had precies hetzelfde als ik . ( niet zo’n honger en niet chaggo gelukkig maar die wist het ook allemaal even niet meer) onzeker over de situatie , dat zijn we.

We zijn onzeker omdat dit ons eerste wedstrijd zou zijn . Wij hebben al die maanden al volgens een schema gegeten en ons daar altijd netjes aangehouden ( behalve ik dit weekend dus , Shame on me , daarover straks meer ) . En dan over het trainen te beginnen. Wij hebben altijd alles zelf gedaan qua training , en wij hebben er wel verstand van want zelf ben ik personal trainer en Tim heeft de opleiding ook gevolgd , maar op topsport niveau om een atleet te worden is wel even net wat anders , en tuurlijk ga je tot het uiterste maar met een personal trainer erbij ga je toch nog NET wat meer tot het uiterste ! Onze coach is een hele goede en daar niks kwaads over gezegd , maar voor ons is die misschien gewoon niet zo geschikt . Wij hebben eigenlijk iemand nodig die ons alles precies vertelt hoe het moet , die ons een peptalk en een schop onder de kont geeft als dat moet , maar dat we ook iemand hebben om mee te trainen en dat is toch verdomde belangrijk om die spiermassa te behouden voor op het podium !

En alles wat ik hierboven vertel , zat ons gewoon even allemaal tegen ! En dan het puntje sociaal ook . En dat hadden we niet zozeer verwacht omdat sporten onze passie is en wij daar altijd mee bezig zijn , en geloof me , dat zullen wij altijd blijven doen , hoe dan ook!! Het zat ons toch nu wel een beetje tegen dat we elke weekend als een stel bejaarden in ons eigen huis opgesloten zaten en geen kant op konden , en dat hoort nu eenmaal bij die cut oké , maar het waren de meerdere factoren waar wij mee zitten .

Balance is everything

Nou eenmaal dat gezegd te hebben denken jullie vast , wat nu ? Wij moeten zelf ook nog het een en ander op een rijtje zetten maar we gaan sowieso de wedstrijd nog een keer doen maar wellicht op een andere datum . Ik ben bang als ik nu die wedstrijd en prep inga dat ik ten eerste niet genoeg spiermassa heb opgebouwd omdat ik in een korte tijd erg laag vetpercentage moet hebben , en dat dat mentaal voor mij nu gewoon even niet te doen is .

Dus : wij gaan eerst bouwen of ja even met een coach overleggen natuurlijk maar ons echt richten op zwaar trainen en die spieren laten groeien , en daarna die lijnen te laten komen. In de zomer willen we allebei afgetraind op het strand rond paraderen ( daar trainen we immers heel het jaar voor ) . Denk ook dat we gaan werken naar een fitness shoot met zn tweeën , lijkt ons ook super vet !

Wat wij nog wel duidelijk willen maken fitties is dat deze blog sowieso blijft hoor , wees niet bang . Wellicht gaan we alleen maar meer bloggen . Tim zei laatst dat hij het ook leuk vindt om te schrijven , dus voor de mannen hier , komt er snel aan ! Wij willen ook gaan vloggen zelfs , van ons leven , hoe wij elke dag werken aan het perfecte lichaam maar wel op een gezonde en verantwoorde manier met onze liefde voor de gym waar we ook filmpjes zullen opnemen . Lijkt je dit tof ? Zet het even in een reactie want dan gaan wij daar werk van maken !

Ook zullen wij niet ons eten nu helemaal los laten, wij zullen gewoon clean blijven eten volgens een schema , en in het weekend plannen we gewoon weer een cheatday . Ik heb vanaf vrijdagavond dat we de beslissing gemaakt hebben wel de kast leeggetrokken en meteen die reep Tony’s Chocolonely zitten eten en oreos en pindakaas , zucht ! Haha maar dat was te verwachten , vanaf maandag weer volle bak werken aan ons droom lichaam , dat vinden wij op dit moment een heel mooi doel !

Zelfs nu ik deze blog schrijf zit ik weer op m’n fietsje op zolder ( die cardio op lege maag houd ik er gewoon lekker in , wordt er wakker van en in die tijd schrijf ik de blogs voor jullie )

Zo dat was even een opluchting om erover te schrijven , ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden . Positief of negatief , dat zal vast . Maar wij hebben deze keuze gemaakt en wij weten dat dit nu voor ONS de goede keuze is!