Over mij

Personal training Voeding Gedrag mindset Just Personal Fit App

Just Personal Fit

Ik ben personal trainer Justine. Door mijn passie in fitness ben ik begonnen met mijn bedrijf Just Personal Fit.

Mede door mijn eigen ervaring weet ik precies hoe ik jou kan helpen met het behalen van je doelen. Zelf ben ik ook zo begonnen en ben nu ervaringsdeskundige om mensen te helpen met het behalen van hun doelen op het gebied van training, voeding en gedrag.

Tevens geef ik ook de mentale steun die daarbij hoort. Vaak is dit het aller belangrijkste. Door constante discipline een lichaam te krijgen en behouden, een lichaam waar jij je zelf prettig bij voelt, en vooral, nooit opgeven!

Wil jij afvallen en je gezonder voelen, of gewoon net wat strakker in je vel zitten? Dan wordt het nu tijd om er iets aan te doen! Just Personal Fit is expert op het gebied van persoonlijke begeleiding en transformatie.

Ik geef personal training op locatie bij Club Pellikaan Goirle (nabij Tilburg). Vind je het niet fijn om naar de sportschool te komen? Geen probleem! Ik geef daarom ook personal training aan huis. Heb je een bedrijf en wil je fit personeel hebben? Er zijn verschillende mogelijkheden hierin, dus vraag er gerust naar. Ook ben ik opgeleid tot personal mommy trainer, zodat ik mama’s optimaal kan begeleiden in de sportschool tijdens en na de zwangerschap.

justine1

Mijn missie

Mijn missie is om jou te helpen je doelen te realiseren op fysiek en mentaal vlak. Mijn doel is om de beste versie van jezelf uit je te halen, en samen te werken om jouw doelen te realiseren. Om er voor te zorgen dat jij bent wie je wil zijn.

Personal Training

Al tientallen diëten gevolgd maar lukt het toch weer niet? Bij ons is niks een dieet, maar een levensstijl die jij voor heel jouw leven vol kunt houden. 1 op 1 personal training zorgt ervoor dat jij jouw doelen behaald, gewicht verliest, lekkerder in je vel zit of je gewoon weer fit wil voelen? Morgen wens je dat je vandaag was begonnen!

Gedrag mindset

Dit is dan ook het belangrijkste vind ik in mijn werk. Ervoor zorgen dat jij je doelen behaald op een goede manier waarin jij ook aan jezelf gaat werken. Slaap en stress zijn de 2 belangrijkste factoren waarom jij jouw dieet of doel niet zal behalen. Door samen hier over te praten en goede doelen te stellen en handvaten zorg ik ervoor dat je hier beter mee kan omgaan en je op weg helpen naar de beste versie van jezelf. Zowel fysiek als mentaal.

Voeding

Naast de trainingen is de voeding ook erg belangrijk. Wij zetten niemand op een dieet. Wij praten niet in goed of slecht en gezond of ongezond, maar kijken wat voor jou past op een manier om en jouw doelen te behalen en ook nog het behaalde resultaat te halen. Wij gaan niet voor de korte termijn, maar voor een levensstijl die jij je hele leven kunt volhouden, volgens de 80/20 regel. 80% eet je zo voedzaam mogelijk, de overige 20% mag dan iets zijn waar jij op dat moment zin in hebt. Wil jij graag adviezen, tips, weten hoe je dit moet aanpakken? Stuur Justine dan vrijblijvend een mail.

Just Personal Fit App

Om alles zo goed mogelijk in de gaten te houden en bij te stellen waar nodig, krijg je toegang tot onze just personal fit app. Hierin kun jij trainingen inzien, jouw voeding bijhouden, en ook contact houden met personal trainer Justine. Zo kunnen we optimaal voor de juist gestelde doelen gaan.