Buikspierkwartiertje ? Stop er maar meteen mee!!

Personal training Voeding Gedrag mindset Just Personal Fit App

one day or day one

Hoevaak ik wel niet te horen krijg van klanten of met mensen in de sportschool ( eigenlijk altijd) Ja ik wil vooral mijn buikspieren trainen want daar zit het meeste.

OKE STOP!

Door 3 x per week een buikspierkwartier mee te doen of dat je elke dag als een gek crunches gaat doen om die sixpack te krijgen, zal ik je nu 1 ding vertellen, die komt er niet. Die komt er niet doordat jij je voeding niet aanpast en denkt door buikspieren te doen je een platte buik krijgt, was het maar zo’n feest!

Hoe krijg jij wel een platte buik?

Jij krijgt een platte buik doordat jij je levensstijl gaat aanpassen. Dat jij weet wat je moet eten, want zoals ik eerder heb verteld de 80/20 waar nog steeds veel mensen van in shock zijn. Voeding is 80%, beweging is 20%. Komt hard aan dit he? Denk je dat je goed bezig bent met sporten en buikspieren optimaal trainen , maar je ziet geen resultaat? Aha; daarom niet dus!

Dus zorg ervoor dat je weet wat je moet eten, omdat dat nu eenmaal het belangrijkste is (helaas pindakaas, pindakaas mag af en toe wel hoor 🙂  ) daarnaast zorg ervoor dat je oefeningen doet die het hele lichaam aanspreken (compound oefeningen) zoals de squat, deadlift, pull ups, bench press etc.  Over compound oefeningen meer in de volgende blog!

Zwaar trainen dames, en NEE WIJ WORDEN NIET ZO BREED ALS MANNEN! Door krachttraining ga jij een mooi gespierd en strak lichaam krijgen in combinatie met goede voeding en rust!

Heb jij vragen hierover of wil jij personal training van ons? Twijfel niet en meld je aan, one day, or day one!

jtpersonalfit@gmail.com