Goede voornemens? Vergeet 1 Januari en start nu!

Personal training Voeding Gedrag mindset Just Personal Fit App

1. Als je iets graag wilt kun je beter maar meteen beginnen

Waarom mensen altijd zeggen; Maandag begin ik echt, of ; Vanaf 1 januari ga ik echt stoppen met roken of beginnen met een of ander dieet. ( die ook maar 1 week misschien wordt volgehouden ) is wel logisch omdat het uitstelgedrag is. Als je echt iets wilt, begin er meteen mee, NU! Daarom mijn slogan ook; one day, or day ONE?

2. Streepje voor op de anderen

Ook is het een beetje vanzelfsprekend dat mensen op 1 januari goede voornemens hebben ( ik heb ze ook hoor), maar als je nu al begint heb je wel al dat streepje voor op de rest en is het ook meestal zo dat je het nu wel lukt omdat je er meteen mee bent gestart.

3. Van uitstel komt afstel

Dit is meestal wel zo, je stelt uit naar maandag naar volgende week naar maandag naar volgend jaar, oooooops! Probeer hieraan te denken want van uitstel komt afstel.

4. Voor kerst heb je al die extra kilo’s eraf

Hoe fijn is het dat jij aan het kerstdiner zit met 2 kg minder? Die zijn er in  ieder geval van af ! Ieder pondje gaat door het mondje zeggen we weleens, en helaas klopt dat. Goed om te weten is ook dat je jezelf niet helemaal zal laten gaan, omdat je er al met een heel andere mindset in staat en weet dat het niet makkelijk is om die kilo’s eraf te krijgen.

5. Wees eens een keer de uitzondering

Hoe leuk is de laatste ? Wees gewoon eens anders dan al die andere miljoenen mensen en laat zien dat jij er meteen voorgaat, en niet pas per 1 Januari als iedereen dat doet!

Nu moeten jullie na het lezen van dit artikel zo overtuigd zijn geworden dat jullie alles het huis uit smijten en die sportspullen gaan kopen, ( niet alleen dat, maar er ook daadwerkelijk in gaan sporten) of die sigaretten het huis uit hebben gegooid. Of wat anders je doel ook mag zijn! Je kan het !

Heb jij als doel gewicht verliezen/stoppen met roken en probeer je het 1 Januari telkens weer en lukt het niet alleen? Geen probleem, want met mij lukt het wel ! Wil jij graag een intake ? Twijfel niet en stuur mij gewoon een mailtje of bel naar:

Justine +316-20327968
info@justpersonalfit.com

It’s time to invest in yourself !