Snoepen zonder zorgen, onze top 5!

Personal training Voeding Gedrag mindset Just Personal Fit App

Hieronder een aantal vervangers of producten die niet het meest ‘voedzaam’ zijn, maar wel heel erg lekker om jouw dieet vol te houden. Wij zijn eigenlijk altijd bezig met nieuwe recepten en dingen uitproberen, om het leuk te houden. Variatie is erg belangrijk in voeding, dus mochten jullie nog tips hebben, laat het ons weten

Ik houd heel erg van pindakaas en chocolade, oja en ben&jerry ijs&chips. Maar helaas pindakaas (ha-ha) tikken deze toch al snel door in calorieën en past dit niet altijd binnen mijn caloriebehoefte. Dus heb ik daar het een en ander op gevonden. Dit zijn producten waarvan ik er een aantal dagelijks gebruik en de andere wat minder.

1. Chocolade siroop – Walden farms

Deze chocolade siroop is echt ongelofelijk lekker. Vetarm, suikervrij met echt enorm weinig calorieen, (per serving 5kcal om precies te zijn). Ik heb ze standaard in de voorraad kast. S’ochtends doe ik deze altijd over mijn havermout, en s’avonds voor het slapen over mijn kwark. Ook probleem opgelost als je de kwark zo zuur vindt, neem deze saus erover en je zult ons dankbaar zijn.

https://www.bodyenfitshop.nl/afslanken/low-carb-producten/walden-farms/chocolate-siroop/

 

2. PB2, Pindakaas maar dan net iets anders

PB2 Pindakaas poeder heeft precies dezelfde smaak en structuur als ‘normale’ pindakaas, alleen dan veel minder calorieen. Ik doe deze dus ook wel eens door mijn havermout, op crackers of je doet hem door je eiwitshake heen. Je mixt het poeder met 2 eetlepels water en smullen maar!

https://www.bodyenfitshop.nl/bell-plantation-pindakaas-poeder-pb2-1/

 

3. Kvarg Straciatella

Dit is een best recente die op de markt is gekomen. Kwark met stukjes chocolade erin, en met veel eiwitten! Ik neem deze vaak mee als tussendoortje, je hebt hem ook nog in de smaken vanillen en passievrucht. Zeker de moeite waard!

https://www.ah.nl/producten/product/wi429779/lindahls-kvarg-stracciatella

 

4. Breyers ijs, net Ben&Jerry, maar dan wel 75% minder aan calorieën

Ja, wij zij ook verliefd of Ben&Jerry ijs. Maar iets minder verliefd toen ik zag dat er 1500 calorieën inzit. Dat is bijna net zoveel als wat ik op 1 dag eet. Voor de mensen die Ben&Jerry ook niet kunnen weerstaan maar het niet eten door de hoeveelheid kcal, dan ga jij ons nu heel dankbaar zijn!

Wij vonden vorige week deze en mijn god die is echt lekker. Voor de hele bak maar 350 calorieën. Dat is een heeeeel stuk beter toch? Ik vind persoonlijk de cookie&cream smaak het lekkerst.

https://www.ah.nl/zoeken?rq=breyers&searchType=global

5. Snack a Jacks bij de borrel i.p.v. chips

Een chipje of nootje in het weekend bij de borrel is altijd heel erg verleidelijk, maar meteen ook erg calorierijk. Een handje noten bevat al gauw 200 calorieën, en dan is het nog per persoon verschillend wat een ‘handje’ inhoudt. Ik vind daarom de kleine zakjes van Snack a Jacks echt ideaal. Per zakje bevatten ze 124 kcal. Je pakt er ook niet meer van net wat je dus wel doet bij de grote xl Lays zakken. Aanradertje …..

https://www.ah.nl/producten/product/wi118637/snack-a-jacks-crispy-sour-cream-en-chive?gclid=EAIaIQobChMImc3j-qz22QIVipztCh3IQw8UEAYYASABEgKbZ_D_BwE&gclsrc=aw.ds&dclid=CKnT4_us9tkCFVzCsgodMgkH2w

 

Wij zijn erg benieuwd welke jullie al kennen en/of welke jullie nog gaan testen! laat het ons weten in de reacties……

 

Justine&Tim